• Palvelut

    Tuo yrityksesi kertaheitolla nykymaailmaan!

Asiantuntevaa palvelua tietotekniikassa ja digimarkkinoinnissa.

Kotisivut, nettisivut.

Kotisivut

Rakennamme kotisivuja, jotka näyttävät hyvältä, toimivat moitteettomasti ja joista löytyy kaikki tarvittava tieto nopeasti ja helposti. Modernit ohjelmistot ja työkalut pitävät meidät ja asiakkaamme ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin nopeasti kehittyvässä maailmassa.

Hakukoneoptimointi

Hakukone-
optimointi

eli SEO (search engine optimizing)

Helpotamme asiakkaiden ja palveluntarjoajien kohtaamista suosituimpien hakukoneiden kautta. Hakukoneoptimointi nostaa kotisivusi hakukoneiden tuloksissa. Se on tärkeä osa kotisivuja, sillä se auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksesi.

Responsiivisuus, mobiili, tabletti, yhteensopiva.

Responsiivisuus

Rakennamme responsiivisia sivustoja. Se tarkoittaa, että uudet kotisivusi toimivat kaikilla laitteilla moitteettomasti. Oli sitten kännykkä, tabletti, läppäri tai pöytäkone – sivusi näyttävät aina yhtä hyvältä!

Monitorointi- ja ylläpitopalvelut

Tietämällä millä paikkakunnilla sivusi ovat suosituimpia, tai minkä kielisiä ihmisiä niitä katselee, voimme jatkuvasti kehittää hakukokneoptimointia mahdollisimman tehokkaaksi. Lisäksi tarjoamme sivujen ylläpito- ja päivityspalveluja.

IT-tuki

Luotettava kummpani toimistotekniikan ylläpitoon

Hoidamme koko IT-infran tukitoimintoja vankalla kokemuksella, jotta voitte keskittyä olennaiseen = Myyntitoimintoihin. Hallinnoimme mm. palvelimia, työkoneita, tulostimia ja ohjelmistoja.

Asiakastyytyväisyyskyselyt

Asiakas-
tyytyväisyys-
kyselyt

Toteutamme tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä digitaalisia asiakastyytyväisyyskyselyitä. On todella tärkeää tietää ovatko asiakkaasi tyytyväisiä yrityksesi tarjoamiin tuotteiseisiin ja palveluihin. Toteuttamistamme asiakastyytyväisyyskyselyistä saat arvokasta tietoa ja palautetta, joka auttaa sinua kehittämään yrityksen tarjontaa oikeaan suuntaan.

Sydän. Me valmistamme asiakastyytyväisyyskyselyn yrityksellesi nopeasti ja helposti.