Verkkosivuston toteuttamisen palvelun toimitusehdot


Myyntimaatio Oy
, Y-tunnus 2904998-3 on jäljempänä ’Palveluntarjoaja’.

Jäljempänä palvelun hintatarjouksen vastaanottava yritys on ’Asiakas’.

Ehdot:
(a) Palveluntarjoaja tarjoaa Asiakkaalle palvelun, jossa Palveluntarjoaja kokoaa Asiakkaalle nettisivut. Nettisivujen sisällöstä on sovittu suullisesti ja sisältö on kirjattu Asiakkaalle toimitettuun hintatarjoukseen.

(b) Työ sisältää kolmannen osapuolen ohjelmistojen asennuksen. Palveluntarjoaja kokoaa nettisivut yhteen käyttäen kolmannen osapuolen ohjelmistoja ja palveluita. Palveluntarjoajan tehtävä on koota ohjelmistoista ja palveluista nettisivut, mutta Palveluntarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen ohjelmistojen toimivuudesta tai vioista.

(c) Mikäli verkkosivusto on siirretty Asiakkaan hallinnoimaan palvelimeen, Palveluntarjoajalla ei ole mitään vastuuta kyseisen verkkosivuston toimivuudesta, vioista tai turvallisuudesta.

(d) Palveluntarjoaja on tehnyt varmuuskopion verkkosivuista ennen siirtoa valitsemalleen formaatille.

(e) Palvelukokonaisuus (verkkosivuston toteutus ja muut hintatarjouksessa olleet palvelut) katsotaan olleen kokonaisuudessaan toimitettu Asiakkaalle, kun verkkosivut on siirretty Asiakkaan hallinnoimaan palvelimeen tai kun verkkosivusto on julkaistu Asiakkaan omistamaan domainiin. Lisätöistä voidaan sopia.

(f) Asiakas hyväksyy nämä ehdot hyväksyessään Palveluntarjoajan hintatarjouksen.