Beauty Hair Sirpa Mansner

Sinua varten


Heti ensitapaamisella tuli hyvä ja luottavainen fiilis. Hyvä taustatyö ratkaisi lopullisessa valinnassa. Yhteistyö uusien nettisivujen kehittämisessä sujui paremmin, kun mitä osasimme odottaa. Meitä kuunneltiin ja he todella tekevät kaikkensa ja vähän enemmän, jotta asiakas on tyytyväinen. Lopputulos oli erinomainen ja nettiajanvarauksien määrä on kasvanut, eli kaikista tärkein ensitavoite saavutettiin. Myyntimaatio teki meidän osallistumisen tähän projektiin hyvin helpoksi ja sujuvaksi. Käyttökoulutus sekä muu tekninen tuki hyvin asiakaskohtaista, siitä suuri kiitos! Myyntimaatiolta saa aina asiantuntevaa, avuliasta ja iloista palvelua.


Vanessa Villegas (Beautyhair Sirpa Mansner Oy)

Beauty Hair Sirpa Mansner lukeutuu Suomen menestyneimpiin kampaamoketjuihin. Liikkeiden ylellinen tunnelma ja arjen yläpuolelle nouseva käsityö haluttiin nostaa verkkoon näkyviin.

Myyntimaatio tarttui haasteeseen ja lopputulos ylitti odotukset. Moderni ja sulavalinjainen sivusto ja brändi-ilma peilaa palvelun laatua ja intohimoa, jonka tuntee liikkeeseen astuessaan.

 

Palvelut:

  • Verkkosivut
  • Sisällöntuotanto
  • Kuvat ja videot
  • Brändit ja logot
  • Grafiikka ja design

 

Vieraile sivustolla: Beautyhair.fi