Suomen Setlementtiliitto

Rohkeasti ihmisen puolella


Nuhjaantuneet ja vähän vanhanaikaiset verkkosivumme kaipasivat selkeytystä, niin sisällöt kuin ilmekin. Tilasimme uudistustyön Myyntimaatiolta. Alun työskentelyn jälkeen saimme ensimmäisen version verkkosivujen ulkonäöstä. Se meni kerralla nappiin. Ilme kuvasti arvomaailmaamme, oli tunnelmaltaan lempeä ja ihmisläheinen. Projekti kaikkinensa meni mainiosti, aikataulu piti ja saimme aina sovitusti materiaalia kommenteille. Kysymyksiimme taas saimme vastaukset todella nopeasti. Myyntimaatio teki erinomaista työtä ja tuki tarvittaessa myös tilaajaa. Suosittelemme lämpimästi!


Jaana Kymäläinen, viestintäjohtaja (Suomen Setlementtiliitto)

Setlementtiliiton sivusto on enemmän kuin mainoskyltti. Se on digitaalinen alusta setlementtityölle. Sen suunnittelun keskiössä oli toimiva käyttökokemus, joka olisi helppo kaikille, vauvasta vaariin.

Myyntimaatio uusi Suomen Setlementtiliiton verkkoalustan. Halusimme sivuston heijastavan setlementtityön perjaatteita ja arvoja – yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta sekä oikeudenmukaisuutta. Tuloksena sivusto on helposti ymmärrettävä, selkeä. Hakutoiminnot ja Setlementtiliiton palvelut löytyvät heti etusivuun astuessa.

 

Palvelut:

  • Verkkosivut
  • Grafiikka ja design

 

Vieraile sivustolla: Setlementti.fi